Prosedyre for å få CDL-lisens i klasse B

Krav:
Et av de grunnleggende kravene for enhver CDL klasse B-lisens er at kandidaten må være minst 21 år og kunne bestå øyeeksamen. I tillegg til dette, bør han / hun ha en gyldig lisens for staten. Drivere som har flyttet brudd, er strengt forbudt å søke på denne lisensen. For CDL-lisens i klasse B må du bestå generell kunnskapstest, grunnleggende ferdighetstest, luftbremsetest, inspeksjon før tur og alle andre aktuelle eksamener. Bær alt nødvendig papirarbeid som statlig utstedt ID, adresse, SSN, bevis på lovlig tilstedeværelse i USA osv. Vist på engelsk. Det kan hende du må overgi lisensen utenfor staten i noen stater.

1. Gebyrer

Det er et visst gebyr man må fylle ut når du søker om en studentstillatelse, skriftlig eksamen og ferdighetstesten alt inkludert når du søker om en CDL klasse B-tillatelse.

2. Studer

Du må måtte studere og lære spørsmål om generell kunnskap for å bestå staten CDL Klasse B eksamener. Som et alternativ kan du enten velge Klasse B CDL-kurs eller en populær treningsskole som kan hjelpe deg med å guide deg gjennom hele kurset for å tømme eksamen med flygende farger. DMV gir også CDL-klasse B-aspiranter en liste over praksisspørsmål og en CDL-testprøver i håndboken for å hjelpe deg med å forberede deg til eksamen. Du kan også få en CDL-testbok fra bokhandel eller bibliotek.

3. Send inn CDL-søknad

Mens du sender inn CDL-søknad, bør du allerede ha meldt deg på eksamen hvis du planlegger å avlegge eksamen samme dag. De vil utstede alle nødvendige testark som inkluderer flervalgsspørsmål og sanne eller falske spørsmål som angår bilkjøring i klasse B. Du må ha scoret minst 80 for å bestå testen. Hvis du klarer testen, blir du sendt til neste teller og får utdelt en elevs CDL for klasse B-kjøretøy.

4. Øv på å kjøre bil med å bruke CDL-elever

Du kan ansette en instruktør eller noen som har lisens for at CDL klasse B kjøretøy skal sitte i passasjersetet mens du lærer å kjøre klasse B type.

5. Planlegg avtale for test av kjøreferdigheter

Du kan enten gå personlig til DMV og planlegge en test. Nå om dager kan du ringe dem opp eller registrere deg online på DMV-nettstedet for å planlegge en dato for ferdighetstesten din.

6. Delta på tester for kjøreferdigheter

I tillegg til dette, må du også fjerne Skills-testen eller ofte kalt road test, for CDL Class B type lisens. Dette er en praktisk ferdighetstest som involverer en tur og inspeksjon av den lette lastebilen, og hendene på førerprøven der du vil kjøre det lette kjøretøyet med sensoren. Når du har tømt testen i henhold til sjekklisten deres, vil du få din permanente lisens eller påtegning. Når du tømmer ferdighetstesten, henter du en midlertidig lisensseddel som er gyldig i en måned eller så.

7. Motta CDL-en

Ditt permanente CDL klasse B-lisenskort vil bli sendt til din hjemmeadresse du nevnte mens du registrerte skjemaet i eller før en måneds tidsramme.

Med alt stress og belastning er du nå klar til å kjøre det lette kjøretøyet ditt med klasse B CDL-lisensen.

Comments

Popular posts from this blog

Dutch Law Courts Define Poker as a Game of Skill

The sum Does It Cost to Play Powerball?

What is Domino QQ?