Lisensstyper og begrensninger.


I Pennsylvania utstedes førerkort spesielt for klassen og typen kjøretøy du bruker. Derfor avhenger klassen av førerkort du bør ha spesielt av typen kjøretøy du bruker. Generelt sett vil flertallet av søkerne om et førerkort i Pennsylvania være operatører av vanlige personbiler, pickup-lastebiler eller varebiler.
Ikke-kommersielle førerkort
KLASSE A (minimumsalder 18): Påkrevd for å betjene en hvilken som helst kombinasjon av kjøretøy med en bruttovekt på 26,001 pund eller mer, der kjøretøyet som slepes er / overskrider 10.000 pund. Eksempel: Fritidskjøretøy, når slepekjøretøyet er rangert til 11 000 pund og kjøretøyet som slepes, er vurdert til 15 500 pund (total kombinasjonsvekt på 26 500 pund).
KLASSE B (minst 18 år): Påkrevd for å betjene et enkelt kjøretøy som er mer enn 26 000 pund. Eksempel: Bobiler vurdert til 26,001 pund eller mer.
KLASSE C (minst 16 år): Det vil bli utstedt et førerkort i klasse C til personer 16 år eller eldre, som har vist sin kvalifikasjon til å betjene noen kjøretøy, bortsett fra de som krever en klasse M-kvalifikasjon, og som ikke oppfyller definisjonene i klasse A eller klasse B. Enhver brannmann eller medlem av en rednings- eller beredskapstropp som er innehaver av et førerkort i klasse C og som har autorisasjonsbevis fra en brannsjef eller leder for rednings- eller beredskapsteamet vil få fullmakt til å betjene alle brann- eller utrykningskjøretøyer som er registrert til det brannvesenet, rednings- eller beredskapsteamet eller kommunen (kun nødbruk). Innehaveren av en klasse C-lisens er autorisert til å kjøre en motordrevet syklus med automatgir og sylinderkapasitet på 50 CC eller mindre, en 3-hjulet motorsykkel med lukket førerhus eller autocykel.
KLASSE M (minst 16 år): Det vil bli utstedt et førerkort i klasse M til de personer som er 16 år eller eldre som har vist sin evne til å kjøre motorsykkel eller motorsykkel. Hvis en person er kvalifisert til å kun kjøre motorsykkel eller motordrevet sykkel, vil han / hun få utstedt et førerkort av klasse M. Hvis du tester på en motordrevet syklus, vil det vises en "8" begrensning i førerkortet. Denne begrensningen forbyr deg å bruke motorsykkel. Hvis du tester på en 3-hjulet motorsykkel, vises en "9" begrensning i førerkortet. Denne begrensningen forbyr deg å bruke en motorsykkel med to hjul.
I henhold til paragraf 1512 i PA-kjøretøykoden har avdelingen myndighet når det er god grunn til å legge til begrensninger som er egnet for rettighetshaverens kjøreevne med hensyn til spesialutstyr som kreves installert på et motorvogn eller andre begrensninger som gjelder for å sikre sikker drift av et motorvogn.

Medisinske begrensninger og deres bruk:
1 - Lisenshaver må bruke korrigerende linser når du kjører (briller / kontakter)
2 - Kjøretøyet må være utstyrt med speil på begge sider av kjøretøyet. (doble speil)
3 - Kjøretøyet må være utstyrt med automatgir (ingen manuell girkasse)
4 - Kjøretøyet må være utstyrt med spesialutstyr (spinnerom, venstre gasspedal, etc.)
5 - Lisenshaver kan bare kjøre i dagslys soloppgang til solnedgang (ingen nattkjøring)
6 - Lisensinnehaver anses som en klassifisert sjåfør på grunn av en fysisk svekkelse som ikke vil påvirke evnen til å kjøre bil (mangler fingre, mangler en arm osv.)
7 - Lisensinnehaver har en begrenset lisens på grunn av synshemming (begrenset til kjøring innenfor en begrenset radius av bosted; begrenset til andre veier enn motorveier; begrenset til personbiler som veier ikke mer enn 10.000 pund; kan ikke betjene motorsykkel)
8 - Driver's M License er begrenset til en motordrevet syklus (motorsykkelmotor kan ikke være større enn 5 bremsekrefter)
9 - Driver's M License er begrenset til å betjene en 2-hjuls motorsykkel
A - Tillatelsesholder er begrenset til å betjene et kjøretøy utstyrt med doble kontroller (høyre side bremsepedal) med en sertifisert førertrener i passasjersetet.
Z - Innehaver av tillatelse til motorsykkelelever kan bare betjene en motorsykkel i dagslys soloppgang til solnedgang (ingen natt ridning)
KLASSE A (minimumsalder 18): Det gis en klasse A-lisens til personer 18 år eller eldre som har vist sin kvalifikasjon til å betjene en hvilken som helst kombinasjon av kjøretøy med en bruttokombinasjonsvekt på 26,001 pund eller mer, forutsatt at bruttokjøretøyet vektvurdering av kjøretøyet eller kjøretøyene som blir tauet er over 10 000 pund. Innehaveren av en klasse A-lisens er kvalifisert til å betjene kjøretøy som det er utstedt en klasse B- eller klasse C-lisens for. Der det er nødvendig, må passende påtegninger oppnås.
KLASSE B (minst 18 år): Det gis en klasse B-lisens til de personer som er 18 år eller eldre som har vist sin kvalifikasjon til å betjene et enkelt kjøretøy med en totalvekt på 26,001 pund eller mer eller et slikt kjøretøy som sleper en kjøretøy som har en brutto vektvurdering på ikke mer enn 10.000 pund. Innehaveren av en klasse B-lisens er kvalifisert til å betjene kjøretøy som det er utstedt en klasse C-lisens for. Der det er nødvendig, må passende påtegninger oppnås.
KLASSE C (minst 18 år): Det gis en klasse C-lisens til de personer som er 18 år eller eldre som har vist sin kvalifikasjon til å betjene et enkelt kjøretøy med en totalvogntak på ikke mer enn 26 000 pund eller en kombinasjon av kjøretøy , unntatt kombinasjonsbiler som involverer motorsykler, som ikke oppfyller definisjonen av et kjøretøy i klasse A eller klasse B. Der det er nødvendig, må passende påtegninger oppnås.

MERKNAD: Du må være 21 år eller eldre for å betjene et kommersielt motorvogn på en utdannelse (reiser mellom to eller flere stater). Dette gjelder ALLE klasser.
Kommersielle påtegninger
Følgende autorisasjoner er påkrevd når du kjører kjøretøy av typen oppført:

H - Autoriserer sjåføren til å betjene et kjøretøy som transporterer farlige stoffer.
N - Autoriserer kjøretøyer med kjøretøy.
P - Godkjenner kjøretøy som frakter passasjerer.
S - autoriserer sjåføren til å betjene en skolebuss.
T - autoriserer en sjåfør i klasse A til å trekke doble og tripplede trailere.
X - Representerer en kombinasjon av farlige materialer og påtegninger om tankbil.

Kommersielle begrensninger
Følgende begrensninger forbyr deg å bruke visse typer kjøretøy:

A - Begrenser føreren til å kjøre under 49 CFR § 391.62 (c) (knyttet til begrensede unntak for sjåfører i byens sone).
E - Forby kjører et kommersielt motorvogn utstyrt med manuell girkasse.
G - Indikerer kvalifisering under 49 CFR § 391.62 (e).
K - Begrenser sjåføren til å intrastere kjøring.
L - Forbyder kjøring av et kommersielt motorvogn utstyrt med luftbremser.
M * - Forby kjører et personbil i klasse A. (tidligere en B-begrensning)
N * - Forbyder å kjøre personbil av klasse A eller B. (tidligere en C-begrensning)
O - Forbyder en sjåfør i klasse A fra å kjøre en kombinasjon av traktor-tilhenger.
P - Forbud mot å kjøre en kommersiell motorvognbuss som inneholder passasjerer (vises bare på kommersiell studenttillatelse).
Q - krever at sjåføren bruker korrigerende linser.
V - Indikerer at sjåføren har fått medisinsk varians.
X - Forbytter tankbiler fra å frakte last (vil kun vises på kommersiell elevtillatelse).
Y - krever at sjåføren bruker høreapparat.
Z - Forbyder å kjøre et kommersielt motorvogn med full luftbremser.

Comments

Popular posts from this blog

Dutch Law Courts Define Poker as a Game of Skill

The sum Does It Cost to Play Powerball?

What is Domino QQ?